fbpx

Offertes doelgericht opvolgen met behulp van Offery Analytics

Offertes doelgericht opvolgen met behulp van Offery Analytics

Er is een grote kans dat u weet wat website statistieken zijn. Uw organisatie gebruikt vermoedelijk analysesoftware zoals Google Analytics, voor inzicht in het doen en laten van website bezoekers. Wat betreft offertes tasten we echter met z’n allen in het donker – daar is het ‘meten is weten mantra’ nog niet doorgedrongen.

Vraag nu een gratis
proefaccount aan!

Offery Analytics maakt de offerte resultaten zichtbaar

Met Offery maak je indrukwekkende offertes, dat is duidelijk. Maar hoe weet je wat de meeste indruk maakt? Welke onderdelen van uw offerte krijgen juist niet de aandacht die u verwacht had of nodig vindt? Hoe komt u daarachter?

Offery Analytics geeft u al die waardevolle inzichten. Kiest u voor Offery, dan krijgt u het Analytics onderdeel er automatisch bij. Dankzij deze offerte analyse tool kunt u antwoord geven op allerlei belangrijke vragen, zoals:

 

  • Is de offerte wel geopend?
  • Waarop wordt (niet) geklikt?
  • Wat wordt het langst bekeken?
  • Welke onderdelen scoren goed?
  • Wat moet er verbeterd worden?

Offertes doelgericht opvolgen en continu verbeteren

Door Offery Analytics krijgt uw sales cycle een nieuwe dimensie. Zo wordt het follow-up proces doelgerichter. Uw medewerkers weten dankzij de statistieken tenslotte precies hoe iedere offerte het beste opgevolgd kan worden.

En dat is niet het enige. Met deze analyse tool heeft u ook een middel in handen om uw offertes continu stap voor stap te verbeteren. Voor iedere Offery bouwsteen worden clicks en tijd gemeten – vanuit die kennis past u effectief de inhoud aan.

Al deze mogelijkheden geven u een ongekende voorsprong op uw concurrenten

U ziet letterlijk wat er met uw offertes gebeurt. Nabellen met daarop toegespitste vragen en informatie zorgen voor andersoortige gesprekken. Mensen voelen zich gehoord en begrepen en zijn daardoor eerder genegen zaken met u te doen.

Wij kunnen er enthousiast over vertellen, dat is duidelijk en zal u natuurlijk niet verbazen. Maar het gaat om U. Als u t/m hier gelezen hebt, dan wilt u wellicht zelf ondervinden hoe het werkt. Een online demo vraagt slechts 10 minuten van uw tijd.