fbpx
Digitaal ondertekenen
Als je echt een stap wilt maken ten opzichte van een gewone offerte dan is digitaal ondertekenen daar een onderdeel van. Het is natuurlijk erg belangrijk dat het akkoord op een offerte rechtsgeldig is. Met deze functionaliteit kan de maker en de ontvanger een handtekening zetten en er kan een verificatie worden uitgevoerd. Met slechts een paar klikken! Deze functionaliteit is per offerte aan/uit te zetten. Alle goedgekeurde offertes inclusief handtekening van beide partijen worden opgeslagen in je systeem. Handig voor je administratie of bij vragen achteraf.
Statistieken
Met een normale (wij noemen het een ouderwetse PDF) offerte die per mail wordt verstuurd, heb je geen enkel idee of er naar je offerte wordt gekeken. En al helemaal niet naar welke onderdelen er wordt gekeken. Dat is met Offery heel anders. Bij Offery krijg je namelijk een melding op het moment dat de offerte voor het eerst wordt geopend. En je bepaalt zelf welke personen binnen je organisatie deze melding krijgen. Na deze melding begint het spel pas écht. En dan bedoelen we het sales-spel want dáár gaat het uiteindelijk om. Als je vervolgens naar de statistieken kijkt van de offerte kun je precies zien hoe vaak, wanneer, hoe lang en naar welke onderdelen van jouw offerte is gekeken. De follow-up is dus een makkie.
Tijd besparen
Voor een echt mooie én onderscheidende offerte – want je wilt een duidelijk verschil maken met je concurrentie – heb je vaak meer tijd nodig. Veel handelingen, meer informatie achterhalen, huisstijl items toevoegen, met collega’s afstemmen om consistentie te behouden, enzovoorts. Met zo’n offerte ben je nu minstens een uur bezig.
Met Offery maak je in 2 minuten die onderscheidende offerte. En in dit geval dan ook een écht onderscheidende offerte omdat je veel verschillende soorten content kunt toevoegen zoals productinformatie, referenties, film en animaties. Deze content maak je een keer en sla je op als modulaire tekstblokken. En dat is een besparing van 58 minuten per offerte. En die tijd kun je weer besteden aan andere zaken. Efficiënt toch?
Eigen huisstijl
Je wilt indruk maken en professionaliteit uitstralen; hiervoor neem je vaak de huisstijl als basis. Maar daarvoor heb je niet altijd de middelen of de tijd. In Offery gaat dat supermakkelijk door vooraf je huisstijl in te stellen. Een achtergrond, verzameling aan beeldmateriaal, lettertypes, kleuren: allemaal vooraf in te stellen zodat je bij het maken van de offerte al helemaal bent voorbereid. Uniformiteit gegarandeerd. Ready, set, go!
Modern
Ja, natuurlijk is Offery eigentijds en flitsend. Maar dat kan je van alle online offertetools zeggen. Waar Offery zich echter in onderscheidt is de structuur waarmee je een offerte maakt. Want waar je met de meeste andere tools uiteindelijk toch een fraaie, zij het veredelde pdf-offerte produceert, maak je met Offery in 2 minuten een mini-website die eruit ziet alsof je er een dagdeel aan besteed hebt. Wat je naar je klant toestuurt is uiteindelijk dus een link naar deze site. Met als grote voordeel dat je geen zware bestanden mee hoeft te sturen, statistieken per offerte kunt bekijken en je prospect direct digitaal kan ondertekenen. Echt, je houdt tijd over!
Meerwaarden creeeren
We weten allemaal dat het belangrijk is om onderscheid te creëren tijdens het salestraject. Dus ook met je offerte. En we hadden al geconcludeerd dat de meeste offertes dat onderscheid niet hebben. En daar win je de wedstrijd niet mee. Laat zien wat je in huis hebt! De kwaliteit en schoonheid van je product of hoe toegewijd het team is die aan die opdracht gaat werken. En niet in de laatste plaats, denk ook aan je toegevoegde waarde zoals een geweldige service, die je vervolgens weer kunt aantonen door relevante referenties. Allemaal zaken die eigenlijk verteld moeten worden in een offerte. Zeker aan een nieuwe klant. Met Offery kan je al deze informatie met één muisbeweging toevoegen. Nou ja vooruit, een paar klikken dan…
Betrouwbaar & veilig
Op ons kun je bouwen. Want het is natuurlijk niet alleen maar mooi en handig. Een aantal basisprincipes hebben we hoog in ons zogenaamde vaandel staan.
Zo vinden wij het bijvoorbeeld erg belangrijk dat al onze data op Nederlands grondgebied blijft. Hieronder een aantal feiten op een rij:
– 99,98% online beschikbaarheid
– servers voldoen aan ISO 27001, PCI-DSS, SOC 1 en SOC 2
– onbeperkt telefonische helpdesk tijdens kantooruren (maar daar buiten nemen we ook vaak op)
– veilige SSL verbinding
– single sing-on
– beveiligde en versleutelde offerte URL-link
Beter scoren

Er zijn al klanten die met Offery hun slagingspercentage tot 24% hebben verhoogd. En dat is veel. En zeker mogelijk. Wat zijn de belangrijkste redenen die onze klanten aangeven voor deze stijging:

  • Met Offery heb je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier zeer uiteenlopende content aan je offerte toe te voegen. Zonder zware bestanden mee te sturen. 
  • Offery is een opvallend en zeer moderne manier van offertes maken. Alles wat de deur uitgaat heeft ook gelijk een uniforme uitstraling. En dit is goed voor je imago.
  • Door alle statistieken die beschikbaar zijn is sales veel beter voorbereid op de follow-up
  • Een offerte nabellen schiet er meestal bij in. Maar als je trots bent op je offerte en je weet precies wanneer, hoe vaak en waarnaar je prospect heeft gekeken geeft je dat vertrouwen en een voordeel in je salesgesprek; je hebt al direct aanknopingspunten om op in te haken. Zo zal een offerte dus sneller nagebeld worden.
Meertalig
Offery is voorbereid op meertaligheid. Het systeem zelf is in de talen Nederlands en Engels in te stellen. Daarnaast hebben we vijf talen geïmplementeerd die als tag meegegeven kunnen worden aan een bouwsteen. Dit is Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Omdat de offertetekst en alle andere content door de gebruikers zelf worden gemaakt in de bouwstenen, kan er ook in elke mogelijke taal geoffreerd worden. Easypeazy.
Training op locatie

Wij vinden het erg belangrijk dat alle Offery-gebruikers het systeem goed kennen om het maximale eruit te halen. Bij de start van een abonnement kan er optioneel een training op locatie worden gegeven waar alle functies worden uitgelegd en waar ook een begin gemaakt kan worden met het vullen van de content. Dan hebben we elkaar ook weer even gezien.

Onbeperkt data-opslag

Wij houden van simpel. Dat vind je terug in het systeem zelf maar bijvoorbeeld ook in de prijs van Offery. Geen ingewikkelde regels. Daarom hebben we besloten om al onze gebruikers geen enkele restrictie op te leggen op het datagebruik. Je kunt een onbeperkt aantal offertes en bouwstenen aanmaken. Wij zorgen voor genoeg ruimte.

Autorisatie en bevoegdheid
Om lastige situaties en een wildgroei aan content te voorkomen hebben we verschillende bevoegdheden en autorisatiebeheer ingebouwd.
Dit houdt in dat je elke gebruiker een bevoegdheid mee kunt geven die ervoor zorgt dat bepaalde functies niet of juist wel beschikbaar zijn. Zeker in een groter salesteam, wil je niet dat elke collega content kan aanmaken of aanpassen. Zo houd je regie.

De verschillende bevoegdheden zijn:

 • Sales
 • Marketing
 • Administrator

Start hier je gratis proefperiode van 30 dagen

N

Geheel vrijblijvend

N

30 dagen gratis (geen creditcard nodig)

N

Volledige functionaliteit

N

Stopt automatisch na 30 dagen